Porušení pravidel
+5
Lord Nazdar
Admin
Constantine
xanadu
mor
9 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Info
Vyšpehoval sem ho ( jen tak mimochodem věechny 3 vyslané špiony jsem potom ztratil na komunikaci ) a zjistil sem o ROME:
zlato asi 25000
suroviny stoji za exkrement
arma 5 beranidlových lodí
Komunikace: špioni zahynuli ( tupci ).
zlato asi 25000
suroviny stoji za exkrement
arma 5 beranidlových lodí
Komunikace: špioni zahynuli ( tupci ).
Lord Nazdar- Poèet pøíspìvkù : 62
Re: Porušení pravidel
Ahoj, jsem tady novej, sice s touto hrou nemám moc zkušeností, ale mám obrovské zkušenosti z hry divoké kmeny, ty jsem hrával hodně dlouho a myslím že jsou tyto hry hodně podobné.
Myslím si že by bylo vhodné si určit nějakého soudce, který by řešil různé přestupky a né hned farmením, blokací, nebo vyhozením, ale třeba zásobováním slabších hráčů určitou částkou po určité období, což slabší hráči hodně uvítají, pač jim to hodně pomůže ve vývynu.
Myslím si že by bylo vhodné si určit nějakého soudce, který by řešil různé přestupky a né hned farmením, blokací, nebo vyhozením, ale třeba zásobováním slabších hráčů určitou částkou po určité období, což slabší hráči hodně uvítají, pač jim to hodně pomůže ve vývynu.
whiteangel- Poèet pøíspìvkù : 30
Whiteangel to je good nápad už jsem to tady jendou řikal a myslím si že to už aj zavedeme ...
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 48
úprava
Já bych to asi trochu upravil:
1. soudce - bude rozhodovat spolu s vedením aliance co a jak.
2. zásobovači - budou mít připravené suroviny na pomoc- dejme tomu že 20 procent by mohli dát, zbytek se jim později vrátí. Ale to už je jedno.
s tím soudcem - Revolutione, nebylo by možné do tohohle f=ora dohodit něco jako chat? Potom se akorát shodnem na čase a můžeme něco řešit rovnou a ne tak zdlouhavě jako jen fórově. Ko - ko -ko - konec.
1. soudce - bude rozhodovat spolu s vedením aliance co a jak.
2. zásobovači - budou mít připravené suroviny na pomoc- dejme tomu že 20 procent by mohli dát, zbytek se jim později vrátí. Ale to už je jedno.
s tím soudcem - Revolutione, nebylo by možné do tohohle f=ora dohodit něco jako chat? Potom se akorát shodnem na čase a můžeme něco řešit rovnou a ne tak zdlouhavě jako jen fórově. Ko - ko -ko - konec.
Ale myslím že by se do toho vedení nemělo moc zasahovat, podle mě by bylo nejlepší kdyby jen dohlíželo na to aby to dobře a v klidu probíhalo a pak jen buť schválili a nebo neschválili rozsudek soudce, popřípadě navrhli jiný rozsudek, ale měl by mít soudce trochu volnější ruku
Sorry
Pardon, tak nějak to mělo být - špatně sem se vyžvejknul :-)
Nápad
Ten nápad s tím chatem nebyl tak špatný, proto jsem narychlo slepil jednu stránečku na mým serveru:
http://www.tudor1.wz.cz/test/ika/ego.php
http://www.tudor1.wz.cz/test/ika/ego.php
Tudore díkes stím chatem mněly bychom se někdy domluvit abychom se tam sešly ve věčím počtu
Admin- Admin
Tak do toho!!! Teď by mohli být všici doma tak někdy o víkendu třebas...Admin napsal:Tudore díkes stím chatem mněly bychom se někdy domluvit abychom se tam sešly ve věčím počtu
tak snad se nás tam sejde co nejvíc :-)
Tak já si myslím že to docela vyšlo sešli jsme se tam a domluvily jsem to perfektně !!
Admin- Admin
tak jak se vám líbí to rozdělení??
?
No tak Byzantine Empire vyšlo, ale co ta aliance pro ty slabší členy? Byzantin Academy!!!! Ta se nějak zametla pod stůl
Je mně to líto ale celá stránka s těmi členy na které se může útočit je podělaná.
Ti členové někteří hrajou Ik pro zábavu a né pro to aby tady u toho seděli každý del jako např.: 72348 nebo jak to má, a to že tu chvilku nejsou (a ještě ani nejsou neaktivní) není důvod k tomu je drancovat.
Pokud už tu někdo opravdu není delší dobu ( např: 1 měsíc ) tak se z ali vyhodí a nemusí se zakládat nová ali.
Ti lidi co šli do ali kterou založil Constantine tak si mysleli že to bude o tom vzájemně si pomáhat a né hledat chyby a vrážet jim nože do zad. Je to tady hodně špatné.
Ti členové někteří hrajou Ik pro zábavu a né pro to aby tady u toho seděli každý del jako např.: 72348 nebo jak to má, a to že tu chvilku nejsou (a ještě ani nejsou neaktivní) není důvod k tomu je drancovat.
Pokud už tu někdo opravdu není delší dobu ( např: 1 měsíc ) tak se z ali vyhodí a nemusí se zakládat nová ali.
Ti lidi co šli do ali kterou založil Constantine tak si mysleli že to bude o tom vzájemně si pomáhat a né hledat chyby a vrážet jim nože do zad. Je to tady hodně špatné.
Takže tudore trochu brzdi řeknimi co se ti na tom nezdá kdy bych to nezakecával s CSwc a toou druhou ali tak už je půonáz a ta druhá je udělaná z duvodu aby na nás uuž neútočily takže přemýšlej než něco příště napíšeš diky ...
Admin- Admin
Já vím moc dobře co píšu, ale pokud je to tak tak je pěkně hnusný zdrhnout od těch chůdáků jinam a nechat je tam jen tak.
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: