Nabízím mramor
+3
xanadu
Terkina
Lord Nazdar
7 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Tfuj
Neříkej že to nemá cenu. Má to cenu. Jsme aliance založená na spolupráci a vzájemné pomoci. Takže to vyklop - my ti za to hlavu neurtrhnem
Lord Nazdar- Poèet pøíspìvkù : 62
Re: Nabízím mramor
V podstatě je to jednoduché: chci co nerjichleji vyzkoumat ponorku, potom chci mít plné sklady surovin a pak taky chci mít hodně zlataLord Nazdar napsal:Neříkej že to nemá cenu. Má to cenu. Jsme aliance založená na spolupráci a vzájemné pomoci. Takže to vyklop - my ti za to hlavu neurtrhnem
Ahoj, taktéž nabízím mramor a mám zájem zejména o krystaly, nepohrdnu ale ani sírou. díky
anitramka- Poèet pøíspìvkù : 3
nabízím víno za mramor
ahoj nějak jsem na tom mizerně s mramorem, nezvládám ho vytěžit víc než potřebuju pro stavbu a proto potřebuju mramor, můžu za něj nabídnout až 30,000 vína, tak kdyby měl někdo zájem, tak mi napište a dohodneme se.
whiteangel- Poèet pøíspìvkù : 30
Současná situace
V současné situaci má na trhu víno nejvyšší cenu a proto se s ním vyplatí obchodovat! Obyvatelé ho chcou čím dál tím víc!
Proto bych v současné chvíli víno nenabízel na výměnu, než se ceny na burze zase srovnají....
tak chtěl by teda někdo to víno za mramor?? potřebuju ho, pač nemůžu pořádně ani stavět a tím se nemůžu rozvíjet
whiteangel- Poèet pøíspìvkù : 30
hm
No keby to byla síra tak bych to bral. Víno já těžím a dostatečně.
Lord Nazdar- Poèet pøíspìvkù : 62
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: