Voľné účty
2 posters
Strana 1 z 1
Voľné účty
Tu budú účty hráčov, ktorí prestali hrať a môžu si ich zobrať iní hráči. Heslo si pýtajte odo mňa.
Všetky účty, ktoré sa tu spomínajú, sú voľné a môžete sa o ne uchádzať kým tu budú zobrazené. Hneď ako bude nejaký účet zadaný, tak ho odtiaľto vymažem.
Poprosil by som všetkých hráčov aby namiesto zrušenia účtu zanechali účet aliancii, keď budú odchádzať.
Všetky účty, ktoré sa tu spomínajú, sú voľné a môžete sa o ne uchádzať kým tu budú zobrazené. Hneď ako bude nejaký účet zadaný, tak ho odtiaľto vymažem.
Poprosil by som všetkých hráčov aby namiesto zrušenia účtu zanechali účet aliancii, keď budú odchádzať.
Naposledy upravil Constantine dne Tue Nov 25, 2008 4:52 pm, celkově upraveno 2 krát
Constantine- Poèet pøíspìvkù : 21
FFFFFLoiD
hráč FFFFFLoiD z aliancie Byzantium (-Byz-)
Ak sa neprihlási do 1. januára 2009, tak sa môžu hlásiť záujemcovia. Ohláste sa zaslaním správy v hre. Ak sa prihlási, tak túto správu vymažem.
Ak sa neprihlási do 1. januára 2009, tak sa môžu hlásiť záujemcovia. Ohláste sa zaslaním správy v hre. Ak sa prihlási, tak túto správu vymažem.
Constantine- Poèet pøíspìvkù : 21
Re: Voľné účty
ahoj prosím asi před měsícem jsem někomu daroval účet.ACE69 na thete, s tim ze budu půl roku mimo internet a pak si vezmu zpatky.
ale zjistil jsem ze i v anglii znaji internet, tak prosím komu jsem ten účet dal jestli by ho vrátil moc dík. ACE69
ale zjistil jsem ze i v anglii znaji internet, tak prosím komu jsem ten účet dal jestli by ho vrátil moc dík. ACE69
abc- Poèet pøíspìvkù : 1
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: