Vzájemné půjčování surovin
2 posters
Strana 1 z 1
Vzájemné půjčování surovin
Mám malý dotaz: půjčil sem Maxíkovi asi 2000 mramoru a už 2 měsíce mi to nevrátil. Pořád to odkládá a do oběžníků posílá jak strašně potřebuje mramor, síru, ... a přitom má na všech surovinách svá města. Je nějaká možnost jak se proti tomu bránit?
Návrh
Dej mu lhůtu - ať o tom ví celá ali a pokud nesplní naskočí sankce navíc. A bude mít problém s celou ali. a to ne že bych proti němu něco měl. Já bych to tak udělal klidně i na sebe.
Lord Nazdar- Poèet pøíspìvkù : 62
Divná věc
Je to divné ale je to tak. Maxik pořád jen posílá oběžníky jak potřebuje mramor. Je to divné protože má město na mramoru (78:57) a úroveň jejich mramorového dolu je 16 což znamená že může vytěžit 247 mramoru za hodinu a to se mi zdá dostačující protože já mám taky město na mramoru (úroveň 16) a i když stále něco rozšiřuji mám mramoru tolik že jej musím schovávat v jiném městě a dokonce se jej musím zbavovat formou výměny za sklo. Od té doby co jsem mu půjčil asi 2000 mramoru už uplynulo několik měsíců a pořád mně nic nevrací protože prý nemá. Ještě jedna věc: každý když něco potřebuje napíše do oběžníků buď množství které je pochopitelné na pomoc v nouzi nebo napíše že mramor za něco vymění. Maxik ne. On klidně pořád posílá že potřebuje mramor třeba jen 20 000 Možná je tak chytrý že zneužívá vaší dobrosrdečnsoti a mramor si schovává do zásoby s tím že na půjčku časem zapomenete.
Jaký je na to Váš názor?
Jaký je na to Váš názor?
Možnost
Tudor1 napsal:Je to divné ale je to tak. Maxik pořád jen posílá oběžníky jak potřebuje mramor. Je to divné protože má město na mramoru (78:57) a úroveň jejich mramorového dolu je 16 což znamená že může vytěžit 247 mramoru za hodinu a to se mi zdá dostačující protože já mám taky město na mramoru (úroveň 16) a i když stále něco rozšiřuji mám mramoru tolik že jej musím schovávat v jiném městě a dokonce se jej musím zbavovat formou výměny za sklo. Od té doby co jsem mu půjčil asi 2000 mramoru už uplynulo několik měsíců a pořád mně nic nevrací protože prý nemá. Ještě jedna věc: každý když něco potřebuje napíše do oběžníků buď množství které je pochopitelné na pomoc v nouzi nebo napíše že mramor za něco vymění. Maxik ne. On klidně pořád posílá že potřebuje mramor třeba jen 20 000 Možná je tak chytrý že zneužívá vaší dobrosrdečnsoti a mramor si schovává do zásoby s tím že na půjčku časem zapomenete.
Jaký je na to Váš názor?
Ta možnost by tu byla. S tím mramorem na 16. lv je to poněkud zvláštní. Jelikož ale musíme uvážit všechny možné varianty:
1. Nemá obchodní lodě
2. Někdo ho vydírá a nechce nám to zdělit
3. Podvádí ( viz. citát )
4. Je na hlavu ( to je trochu krajní možnost ale říkal jsem všechny varianty )
Navrhuju vyslat špeha a počkat co se dozvíme. Co vy na to ostatní ( a prosím ať to není jenom tupé odkývání :-) )
Konec
Re: Vzájemné půjčování surovin
No to vydírání se mně nezdá, dyť je to tu jen hra a nemá se čeho bát, a podle úrovní měst si myslím že má i lodí dost. Chtělo by to tam poslat špeha.
chmf
já jich tam pár poslal A Z DŘÍVE TAM MĚL VELKÝ PRD.
Re: Vzájemné půjčování surovin
A aktuální stav náhodou nevíš?Lord Nazdar napsal:já jich tam pár poslal A Z DŘÍVE TAM MĚL VELKÝ PRD.
?
Je to divný ale Maxik01 najednou není s náma v ali. Skutečně on se přidal k PKR. Ale mně stále nic nevrátil. Tak teď opravdu nevím co dál...
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: