útok na "snizek"
5 posters
Strana 1 z 1
Pomůžete mi?
útok na "snizek"
Ahoj
již dlouho na mě útočí vesnice, jejichž majitelem je snizek. Měl jsem asi 8 milionů gold na armádu, 2 miliony dřeva, milion krystalů, 5 milionů mramoru, ... Všechno mám fuč. Mělo to být na armádu. každý den mě drancuje aspoň 20×. Pokaždé vyhraaje. Potřebuju lidi jeho všechny vesnice) zaútočili společně se mnou. Potřebuju ho dostat úplně na dno!
Díky moc!
Sílu a čest
již dlouho na mě útočí vesnice, jejichž majitelem je snizek. Měl jsem asi 8 milionů gold na armádu, 2 miliony dřeva, milion krystalů, 5 milionů mramoru, ... Všechno mám fuč. Mělo to být na armádu. každý den mě drancuje aspoň 20×. Pokaždé vyhraaje. Potřebuju lidi jeho všechny vesnice) zaútočili společně se mnou. Potřebuju ho dostat úplně na dno!
Díky moc!
Sílu a čest
Re: útok na "snizek"
vším, co mám. Vesnice snizek 01 je úplně oslabena, porazil jsem ji, teď útočím na snizek. Toto bude boj, asi prohraju. Pls help me!
nemám moc vojáků, ale pomůžu
whiteangel- Poèet pøíspìvkù : 30
Zde jsou vesnice, které znám a které na mě útočí:
56:33 (snizek 1 s) - asi hlavní město - nejvíc vojáků - masivní obrana i útok
55:34 (snizek ; snizek 01) snizek 01 - kompletně jsem vyplenil a odnesl jsem si pár gold.... snizek - asi další masovní obrana a útok
56:33 (snizek 1 s) - asi hlavní město - nejvíc vojáků - masivní obrana i útok
55:34 (snizek ; snizek 01) snizek 01 - kompletně jsem vyplenil a odnesl jsem si pár gold.... snizek - asi další masovní obrana a útok
hm
promiň nemam ti jak pomoct, i kdyžbych rád...
Lord Nazdar- Poèet pøíspìvkù : 62
omlouvam se, ale s tim utokem nemuzu pomoct, protoze sem se dostal hodne do minusu se zlatem a hodne pomalu se z toho dostavam... a na utok je potreba hodne zlata, takze to fakt nejde
Martin IV- Poèet pøíspìvkù : 5
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: