Porušení pravidel
+5
Lord Nazdar
Admin
Constantine
xanadu
mor
9 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Porušení pravidel
Myslím si že xanadu má pravdu porušení by se mělo trestat vyhazovem!
mor- Poèet pøíspìvkù : 7
Re: Porušení pravidel
Pozor pro na dva účty na jednom připojení, nahlaste si sdílení a dodržujte pravidla. Jdou po nás administrátoři IKARIAMU a to dost, zejména ten na našem světě.
xanadu- Poèet pøíspìvkù : 18
Vyhadzov je spôsob ako šíriť myšlienky do sveta. Hlavne k nepriateľom. Radšej rovno zničiť. Ale pre každý prípad platí asi niečo iné. Alebo si dáme za všetko jeden trest - smrť?
PS:
: Máme už dosť zabanovaných hráčov. Neskúšajte sa nimi stať aj vy.
PS:
: Máme už dosť zabanovaných hráčov. Neskúšajte sa nimi stať aj vy.
Constantine- Poèet pøíspìvkù : 21
Ja souhlasím jako taky !! Ale řikám zaleží na věčině ale ja bych už mu dal taky KICK !!
Admin- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 48
Keby mala rozhodnúť väčšina, tak rozhodovanie trvá rok.
Stačí len rozhodnutie tých, ktorí si toto čítajú.
Môžem ho kicknúť. Ale tým by som to neuzavrel. Samotné kicknutie sa mi nepozdáva.
Buď to, čo povedal Nazdar, alebo by sme mu mohli dať sankciu - aby dával suroviny tomu hráčovi, o ktorom klamal. Alebo ho možno zničiť.
Nerád ničím druhých, ale keď všetci uvidia ako ho zničíme, tak už možno zo strachu prestanú. A viac už nebude treba ničiť nikoho, lebo všetci budú počúvať. A strach je poriadne úbohý dôvod, prečo počúvať.
Ale podľa mňa, väčšina aliancie, ktorá niečo robí, sa správa normálne. Preto by akýkoľvek trest nemal koho donútiť k náprave. Možno len pár ľudí.
Alebo by mohol napríklad zásobovať alianciu surovinami po určitú dobu. Zrušil by si hostince, dal plný počet robotníkov do viníc a takto by mohol zásobovať napríklad Terkinu (má málo vína).
Ale samotné vyhodenie sa mi nezdá.
Stačí len rozhodnutie tých, ktorí si toto čítajú.
Môžem ho kicknúť. Ale tým by som to neuzavrel. Samotné kicknutie sa mi nepozdáva.
Buď to, čo povedal Nazdar, alebo by sme mu mohli dať sankciu - aby dával suroviny tomu hráčovi, o ktorom klamal. Alebo ho možno zničiť.
Nerád ničím druhých, ale keď všetci uvidia ako ho zničíme, tak už možno zo strachu prestanú. A viac už nebude treba ničiť nikoho, lebo všetci budú počúvať. A strach je poriadne úbohý dôvod, prečo počúvať.
Ale podľa mňa, väčšina aliancie, ktorá niečo robí, sa správa normálne. Preto by akýkoľvek trest nemal koho donútiť k náprave. Možno len pár ľudí.
Alebo by mohol napríklad zásobovať alianciu surovinami po určitú dobu. Zrušil by si hostince, dal plný počet robotníkov do viníc a takto by mohol zásobovať napríklad Terkinu (má málo vína).
Ale samotné vyhodenie sa mi nezdá.
Constantine jednoduchý KICK a pustíme se do něj tak že rači už nebude hrát IKARIAM
Admin- Admin
Nevíte kolik má denny vojaků?
Riziko
Dá se předpokládat, co zatím viděl, co na něj chystáme, podle mě tvoří dost vojáků a zabezpečuje se u aliance. Což je prů s e r. Bohužel.
Lord Nazdar- Poèet pøíspìvkù : 62
Tak teda SMRŤ!
Ja myslím, že ho žiadna aliancia nebude chcieť.
Pozrite si hodnotenie generálov pre armádu. Myslím, že je to súčet obrany a útoku jeho vojakov ale neviem.
Ja myslím, že ho žiadna aliancia nebude chcieť.
Pozrite si hodnotenie generálov pre armádu. Myslím, že je to súčet obrany a útoku jeho vojakov ale neviem.
Jo jsem taky rpo ho zviklidovat stou ali v který je jsem se domluvil máme volný prostor nato abychom ho zrušily !!
Admin- Admin
taky by se mohly vypovědět kulturky, pokud s ním někdo od nás má a jinak vyražte do boje
Dotaz
Nevíte jaká má města? nějak se mi to vytratilo a tolik oběžníků se mi na stranku nevejde.
bylo to umístění pod diplomacií tak ti to sem taky dám.
denny123 má tyto souřadnice měst
ROME2 [71:72]
ROME [67:39]
denny123 má ve městě ROME 300 střelců s prakem - uvedeno v oběžníku
denny123 má tyto souřadnice měst
ROME2 [71:72]
ROME [67:39]
denny123 má ve městě ROME 300 střelců s prakem - uvedeno v oběžníku
Nemá to někdo blíž než já?Chtěl jsem mu bloknout přístav ale trvá mi to 18 hodin.
taky 18 hod 38 min, mám to poslat???
Floid už na něj jde má to 40 min.
já nejdu
já nejdu
Naposledy upravil xanadu dne Wed Nov 05, 2008 12:39 am, celkově upraveno 1 krát
Ja by som počkal na Revolutiona.
A pochybvujem že keď to máte tak ďaleko tak niečo zarobíte. Môže vám to aj ublížiť. Podľa toho ako na tom ste.
A pochybvujem že keď to máte tak ďaleko tak niečo zarobíte. Môže vám to aj ublížiť. Podľa toho ako na tom ste.
Čas
mám to do ROME 2 asi 2 hodiny. Útoky posílám stále. Doufám že z toho budu mít aspoň nějaké zlato.
Prostě do něj do hajzla
Admin- Admin
Problém
Mám malý problém:
poslal sem na dennyho pár útoků a z posledních dvou mi přišlo 2x24 zlatých a on mi napsal urážlivou zprávu: no tos toho teda ukrad.
odepsal jsem že jestli takhle hraje tak je pitomec a nahlásil mě. já ho taky- ve výsledku.
Prosím o návod jak z toho vybruslím.
poslal sem na dennyho pár útoků a z posledních dvou mi přišlo 2x24 zlatých a on mi napsal urážlivou zprávu: no tos toho teda ukrad.
odepsal jsem že jestli takhle hraje tak je pitomec a nahlásil mě. já ho taky- ve výsledku.
Prosím o návod jak z toho vybruslím.
Lol asi takhle neboj se on si začal on porušuje pravidla keca ti jenom aby tě zastrašil
Admin- Admin
Za takú malú nadávku sa dáva ban? Podľa mňa nič nedostaneš. A keby aj tak začal on. Neviem ako ale niečo sa vždy nájde.
A ako sa dá toho dennyho zničiť!? Veď on nemá o čo príjsť.
A ako sa dá toho dennyho zničiť!? Veď on nemá o čo príjsť.
Souhlas
Souhlasím ale to riziko tu je. Podle toho jak se chová tak udělá všechno proto aby co nejvíc poškodil Naši alianci a dělá si z nás jenom šoufky, protože je mu jedno, jestli hraje nebo ne. A to je smutné .
Návrh
Navrhujem aby sme sa dennym prestali zaoberať. Počkali by sme, keby mal viac bodov (asi do 50 000) a potom by sme o zničili. Viem ako by sa dalo zariadiť, aby sme ho nestratili aj keby sa premenoval a presťahoval, len musí dovtedy zostať v ich aliancii.
JO constantine good nápad a vydím ho nadějnější než teďka ho drancovat mno takže souhlas ...
Admin- Admin
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: